Blog

Rent a car Beograd - ko snosi troškove goriva

Rent a car Beograd je sigurno ono što pretražujete ukoliko vam je potrebna rent a car usluga u glavnom gradu.

Rent a car cene i cenovnik rent a car usluga su na drugom mestu po traženosti, a veliki broj ljudi zanima i ko plaća gorivo kod rent a car-a. Rent a car cena ne podrazumeva i troškove goriva.

Rent a car Beograd – cena

Cena rent a car-a u Beogradu jedno je od najčešćih pitanja koje interesuje potencijalne korisnike rent a car usluga. 

Ukoliko u pretragu upištete „rent a car Beograd cena“, prvo što ćete sigurno zapaziti je veliki broj rent a car agencija u Beogradu sa bogatim asortimanom i vozilima svih modela i namena. Internet je preplavljen raznovrsnom rent a car ponudom u glavnom gradu.

Najjeftiniji rent a car u Beogradu bez depozita

Najjeftiniji rent a car u Beogradu pruža vam mogućnost da iznajmite putnička vozila po najnižoj ceni na tržištu. Upravo takve rent a car usluge pruža Rent a car agencija CENTAR. 

Sve što se nalazi u našoj ponudi možete iznajmiti od 14€ po danu, bez depozita i doplata. U cenu najma uključeni su osiguranje, zeleni karton i tehnička podrška u slučaju kvara.

Rent a car Beograd – GPS da ili ne?

Rent a car agencija CENTAR pruža usluge iznajmljivanja vozila bez depozita u Beogradu i okolini. GPS sistem spada u dodatnu opremu uz rent a car.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti rentiranja vozila, delimo različite korisne i upotrebljive savete. Ovoga puta odgovorićemo na dilemu da li treba slepo pratiti uputstva sa GPS navigacije i zašto ne.

*** Najjeftiniji rent a car u Beogradu ***

*** Rent a car bez depozita ***

Lokacije: Centar Rent a car Beograd

Rent a car Vračar

Rent a car Stari Grad

Rent a car Savski Venac

Rent a car Surčin

Rent a car Zvezdara

Rent a car Čukarica

Rent a car Palilula

Rent a car Rakovica

Rent a car Grocka

Rent a car Sopot