Rent a car Beograd, aerodrom „Nikola Tesla“

Rent a car Beograd je ono što zanima većinu ljudi koji dolaze u Beograd ili Srbiju. Najlakši način da obezbede prevoz u danima kada su u poseti glavnom gradu ili zemlji je iznajmljivanje vozila na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

Rent a car Beograd agencije uglavnom imaju i uslugu preuzimanja vozila na aerodromu „Nikola Tesla“.

To podrazumeva da vas vozač sačeka sa vašim vozilom u terminu sletanja.

Takva usluga se uglavnom dodatno naplaćuje, a kolika je cena rent a car-a na beogradskom aerodromu zavisi od svake agencije ponaosob.

Rent a car agencija CENTAR pruža uslugu besplatnog preuzimanja vozila na aerodromu „Nikola Tesla“.

Rent a car beogradski aerodrom bez doplate

Renta a car agencija CENTAR omogućava vam da rezervisano vozilo preuzmete na aerodromu u terminu koji vam najviše odgovara. I to nije sve. Preuzimanje vozila na aerodromu „Nikola Tesla“ ne naplaćujemo dodatno, jer je ta usluga već uključena u cenu od 14€ po danu.

Takođe, vozilo možete i vratiti na aerodromu pre polaska na let.

Ukoliko rezervišete vozilo za preuzimanje na beogradskom aerodromu iz inostranstva, dostupni smo i na aplikacijama za besplatan poziv Viber i WhatsApp. Sve što je potrebno jeste da nam kažete tačan termin sletanja i neko iz našeg tima sačekaće vas na parkingu aerodroma svom potrebnom dokumentacijom za rent a car i vozilom. 

Parking se nalazi u neposrednoj blizini izlaza sa aerodroma, a uz ugovor o najmu, ključ i saobraćajnu dozvolu dobićete i plaćenu parking karticu sa kojom možete napustiti parking.

Kako izgleda preuzimanje rent a car vozila na aerodromu „Nikola Tesla“

Proces preuzimanja rentiranog vozila na aerodromu je veoma jednostavan i brz. 

Kada preuzmete svoj prtljag, prolazite električna vrata iza kojih stoje osobe koje čekaju putnike. Neko iz rent a car CENTAR tima će vas sačekati sa prepoznatljivom oznakom. 

Na parkingu aerodroma nalazi se vaše vozilo. Dobićete jedan primerak ugovora o iznajmljivanju vozila, saobraćajnu dozvolu, ključ i plaćenu parking karticu sa kojom možete izaći sa parkinga.

Procedura je svedena na nekoliko minuta. Potrebno je samo da potpišete ugovor o najmu vozila i možete odvesti svoje vozilo. 

Vozila možete preuzeti ili vratiti na aerodromu i van našeg radnog vremena 9-19h.

Vraćanje rent a car vozila na aerodrom vrši se u dogovorenom terminu ispred glavnog ulaza.