Rent a car Beograd – cena

Cena rent a car-a u Beogradu jedno je od najčešćih pitanja koje interesuje potencijalne korisnike rent a car usluga. 

Ukoliko u pretragu upištete „rent a car Beograd cena“, prvo što ćete sigurno zapaziti je veliki broj rent a car agencija u Beogradu sa bogatim asortimanom i vozilima svih modela i namena. Internet je preplavljen raznovrsnom rent a car ponudom u glavnom gradu.

Drugo što vam sigurno neće promaći je da se većina predstavlja sloganom najjeftiniji rent a car na tržištu.

Najjeftiniji rent a car u Beogradu dobićete detaljnom pretragom ponuđenih web sajtova. Sledeći zaključak je da kada krenete u detaljnu pretragu pod najjeftinijim rent a car-om agencije podrazumevaju veliki dijapazon cena. Najjeftiniji rent a car je od 15€, 16€ pa do 20€ na dan. 

Ukoliko pozovete i rešite da rezervišete vozilo, rent a car agencije će vam na navedenu cenu nabrojati još niz dodatnih troškova. Pređeni kilometri, osiguranja, zeleni karton, mesto preuzimanja...sve su to skriveni troškovi koji čine da samoprozvani najjeftiniji rent a car to nije ni po kojim uslovima.

Rent a car u Beogradu bez depozita. I to ćete naći kao opis skoro svake rent a car agencije u Beogradu. U realnosti, stvari su sasvim drugačije. Obavezan depozit od nekoliko stotina evra i kartica biće vam potrebni da biste iznajmili iole pristojo vozilo.

Znajući sve ovo, rešili smo da našim sugrađanima i svim korisnicima rent a car usluga ponudimo najjeftiniji rent a car bez depozita i doplata, ali ne samo u oglasima, već i u praksi.

Najjeftiniji rent a car u Beogradu? Našli ste ga.

Rent a car u Beogradu, bez depozita i po najjnižoj ceni ali stvarno – rent a car agencija CENTAR. Maksimalno smo pojednostavili stvari i sve što vidite u našoj ponudi možete iznajmiti po najjeftinijoj ceni rent a car-a od 14€.

Najjeftiniji rent a car u Beogradu od 14€ po danu podrazumeva osiguranje, zeleni karton, tehničku pomoć u slučaju kvara i preuzimanje na aerodromu. To praktično znači da možete iznajmiti vozilo bez skrivenih troškova i različitih doplata.

Najjeftiniji rent a car bez depozita je znak poverenja u korisnike naših rent a car usluga. Ne morate nam ostviti depozit niti imati novac na kartici da biste iznajmili vozilo u našoj agenciji.

Najjeftiniji rent a car ujedno i najbolji? Da, moguće je.

Cena rent a car-a ne mora biti enormno visoka da biste dobili kvalitetno vozilo i uslugu. Najjeftiniji rent a car može biti i najbolji, a rent a car CENTAR je dokaz za to.

Rent a car 14€ podrazumeva kvalitetna, redovno servisirana, čista i održavana vozila. Ubrzana procedura izdavanja vozila štedi vaše vreme, a svi troškovi su transparentni. 

Najjeftiniji rent a car u Beogradu biće i vaš izbor kada god vam je potrebna pouzdana rent a car agencija i kvalitetna vozila po povoljnim uslovima.