Rent a car Novi Beograd - cene

Rent a car Novi Beograd čini veliki broj rent a car agencija. Zbog toga kada pretražujete rent a car Novi Beograd kao rezultat dobićete veliki broj rent a car servisa.

Konkurentnost utiče i na cene rent a car-a Novi Beograd, pa upravo tako možete pronaći i najjeftiniji rent a car u Beogradu. Rent a car Novi Beograd nametnuo se kao potreba.

Veliki broj poslovnica i sportskih objekata je smešten sa ove strane Save, a konstantno niču i novi stambeni kompleksi.

Rent a car Novi Beograd je zbog toga način da dođete do kvalitetnog vozila za poslovne ili privatne namene po povoljnoj ceni.

Rent a car Novi Beograd cenovnik

Cena rent a car-a zavisi od velikog broja faktora, a jedan od činilaca koji određuje koji je najjeftiniji rent a car na Novom Beogradu je i broj rent a car agencija na toj beogradskoj opštini.

Cenovnik rent a car Novi Beograd ima širok spektar cena vozila za iznajmljivanje. Ono što izdvaja našu rent a car agenciju jeste bogat vozni park gde sva vozila možete iznajmiti za 14€ po danu, bez depozita i dodatnih troškova. 

Rent a car Novi Beograd bez depozita, a cena od 14€ uključuje obavezna osiguranja, zeleni karton za vožnju van granice, tehničku pomoć u slučaju kvara i preuzimanje na beogradskom aerodromu.

Najjeftiniji rent a car Novi Beograd je rent a car CENTAR, sigurno ćete i sami doći do ovog zaključka ako pogledate ponudu izdavanja vozila na Novom Beogradu.

Rent a car Novi Beograd – prednosti

Široki bulevari Novog Beograda su idealni da sa uživanjem provozate svoje omiljeno vozilo ili testirate model pre kupovine.

Rent a car Novi Beograd je izuzetno blizu beogradskom aerodromu, bliže od većine rent a car agencija opština sa druge strane Brankovog mosta. 

Dakle, ako dolazite u Beograd avionom, rent a car Novi Beograd je logičan i najisplatljiviji izbor. 

Preuzimanje i vraćanje vozila rent a car CENTAR se ne naplaćuje dodatno. Neko iz našeg tima će vas sačekati sa vozilom na aerodromu u bilo kom terminu. Ovo je potrebno da imate u vidu naročito ako vam je potrebna rent a car usluga za poslovne prilike, ako putujete negde ili dočekujete poslovne partnere na aerodromu.

Za iznajmljivanje vozila firmama i pravnim licima na duži period kreiramo poseban rent a car cenovnik sa još nižim cenama.