Rent a car Palilula

Rent a car Palilula je deo rent a car Beograd usluga koje pruža agencija za iznajmljivanje vozila Centar. Iznajmljivanje vozila Palilula nikada nije bilo jednostavnije i lakše, dovoljno je samo da nas pozovete i u najkraćem roku možete rentirati neko od naših slobodnih vozila na duži ili kraći period.

Rent a car Palilula podrazumeva iznajmljivanje vozila u svim delovima jedne od najvećih beogradskih opština: rent a car Karaburma, rent a car Bogoslovija, rent a car Borča, rent a car Višnjica, rent a car Krnjača, rent a car Višnjička banja.

Najjeftiniji rent a car bez depozita na Paliluli je rent a car Centar sa jedinstvenom ponudom u gradu. Ukoliko želite da iznajmite vozilo na ovoj prostranoj beogradskoj opštini po najnižoj ceni rent a car-a u gradu obratite se nama. Sva vozila u našoj ponudi možete rentirati za 14€ po danu, bez doplata i depozita.

Rent a car Palilula bez depozita

Rent a car Centar pruža uslugu iznajmljivanja vozila na Paliluli bez depozita. Sva naša vozila možete rentirati na minimum 3 dana bez kartice i depozita po jedinstvenoj fiksnoj ceni 14€ pop danu. 

Procedura izdavanja vozila je maksimalno pojednostavljena i ubrzana, tako da u roku od nekoliko minuta dobijate ugovor i sva neophodna dokumenta i možete odvesti svoje vozilo. Naš asortiman čine kako manja gradska vozila, tako i ona prostranija, za udobnu i bezbednu vožnji na duže relacije.

Najjeftiniji rent a car Palilula

Cena rent a car-a na Paliluli varira u zavisnosti od rent a car agencije kojoj ćete pokloniti svoje poverenje. Rent a car Palilula cenovnik podrazumeva širok dijapazon cena za istu klasu vozila.

Najjeftiniji rent a car Palilula bez depozita provereno je Rent a car Centar. Bilo koje vozilo da izaberete cena je fiksno 14€ po danu, bez doplata i skrivenih troškova. Cena rent a car-a podrazumeva osiguranje, zeleni karton, tehničku podršku i preuzimanje vozila na aerodromu. 

Iznajmljivanje vozila na mesec danakoštaće vas još manje – 12€ dnevno.

Vozni park Rent a car centar čine redovno servisirana i održavana vozila različitih brendova i klasa, pa će svako pronaći vozilo po svojoj meri i u skladu sa željama, potrebama i budžetom.

Iznajmljivanje vozila Palilula – uslovi

Iznajmljivanje vozila u rent a car agenciji Centar nije dozvoljeno osobama sa probnom vozačkom dozvolom i ispod 23 godine. Dokumenta potrebna za rent a car Palilula su važeća vozačka dozvola i lični dokument, lična karta ili pasoš. 

Minimalan broj dana na koji možete iznajmiti vozilo je 3 dana. Posebnu cenovnu pogodnost imate ako iznajmite vozilo na mesec dana i duže. U tom slučaju cena rent a car-a je 360€ mesečno ili 12€ po danu za sva vozila iz ponude.