Rent a car Zvezdara

Rent a car Zvezdara predstavlja uslugu iznajmljivanja vozila na čitavoj teritoriji beogradske opštine Zvezdara: rent a car Mirijevo, rent a car Bulevar kralja Aleksandra, rent a car Mali Mokri Lug, rent a car Novo groblje, rent a car Lion, rent a car Đeram.

Iznajmljivanje vozila bez depozita na Zvezdari spada u usluge rent a car agencije Centar. Najjeftiniji rent a car na Zvezdari dokazano je rent a car Centar sa ponudom vozila za 14€ po danu. Sva vozila sa voznog parka možete iznajmiti po jedinstvenoj ceni, bez depozita i doplata.

Rent a car Zvezdara – cenovnik

Cene rent a car-a na Zvezdari su raznolike, a cena iznajmljivanja vozila je obično presudna kategorija kod izbora rent a car agencije.

Najjeftiniji rent a car Zvezdara bez depozita dobićete ukoliko kontaktirate Rent a car Centar. Rent a car bez depozita po jedinstvenoj fiksnoj ceni od 14€ po danu je ono što nas izdvaja od ostalih.

Cena rent a car-a uključuje osiguranje, zeleni karton, tehničku podršku 24/7 u slučaju kvara ili nekopg drugog problema sa vozilom i preuzimanje vozila na beogradskom aerodromu.

Ne uzimamo depozit, nema skrivenih doplata, a cenu rent a car-a možete vrlo jednostavno izračunati ako pomnožite 14€ sa brojem dana. I zaista, ne dugujete nam ništa preko toga.

Rent a car Mirijevo

Rent a car Mirijevo je izuzetno česta usluga koju nam traže naši klijenti obzirom na to da je Mirijevo teritorijalno najveće naselje na opštini Zvezdara. Mirijevo se deli na Novo i Staro Mirijevo, a iako se svrstava u prigradska naselja, od centra grada udaljeno je samo 6.5 km.

To je i naselje koje se neprestano širi, niču novi stambeni i poslovni kompleksi, broj stanovnika se povećava, pa je i potreba za iznajmljivanjem vozila sve veća.

Rent a car centar pruža usluge iznajmljivanja automobila na teritoriji Mirijeva po povoljnim uslovima. 

Iznajmljivanje vozila Zvezdara – uslovi

Uslovi iznajmljivanja vozila na Zvezdari identični su rent a car Beograd uslugama. Ukoliko želite najjeftiniji rent a car u Beogradu bez depozita potrebno je da imate važeću vozačku dozvolu, ne probnu i više od 23 godine. 

Procedura izdavanja vozila je maksimalno ubrzana i pojednostavljena, bez čekanja i gubljenja dragocenog vremena. Za iznajmljivanje vozila potrebno je da imate vozačku dozvolu i lični dokument. 

Ko plaća gorivo kod rent a car-a je često pitanje koje dobijamo. Troškove goriva snosi korisnik usluga. 

Rent a car Zvezdara je ono što vam treba, kontaktirajte nas svakog dana 9-19h i obezbedite sebi povoljan rent a car po najjeftinijoj ceni u gradu.