Rent a car Centar Beograd

Najjeftiniji rent a car u Beogradu bez depozita

blog RC

Najjeftiniji rent a car u Beogradu pruža vam mogućnost da iznajmite putnička vozila po najnižoj ceni na tržištu. Upravo takve rent a car usluge pruža Rent a car agencija CENTAR. 

Sve što se nalazi u našoj ponudi možete iznajmiti za već od 14€ po danu, bez depozita i doplata. U cenu najma uključeni su osiguranje, zeleni karton i tehnička podrška u slučaju kvara.

Rent a car Beograd čini veliki broj agencija za izdavanje vozila koja svoje usluge ocenjuju i karakterišu kao najjeftiniji rent a car na tržištu. Ipak, realnost je najčešće drugačija od marketinških slogana. Kada pokušate da rentirate vozilo po navedenim uslovima, shvatićete da je to praktično nemoguće i da se na početnu cenu nadovezuju brojni skriveni troškovi i doplate.

Zbog toga sa sigurnošću i pokrićem možemo reći da je CENTAR najjeftinija rent a car agencija u Beogradu. A najjeftiniji rent a car može istovremeno biti i najbolji rent a car. Mi smo dokaz za to.

Kvalitet rent a car usluga neuporedivo je veći od cene rent a car-a. U svakom trenutku možete izabrati jedno od preko 100 redovno servisiranih, tehnički ispravnih i besprekorno čistih putničkih vozila. 

Rent a car baš po vašoj meri

Rent a car CENTAR nastao je na osnovu višegodišnjeg iskustva u iznajmljivanju vozila i kreiran na osnovu stvarnih potreba korisnika rent a car usluga. Naš cilj je da klijentima ponudimo ono što najviše traže, a to su najnjiže cene rent a car-a, povoljni uslovi iznajmljivanja vozila bez depozita. Svi troškovi su transparentni i veoma lako ih je izračunati. Dovoljno je sabrati 14€ onoliko puta koliko dana vam je potrebno vozilo. I to je sve. 

Ako se pitate je li moguće još niže? Odgovor je JESTE. Za najam duži od mesec dana, odobravamo specijalnu cenu sa popustom. 

Rentirana vozila mogu se voziti i u inostranstvu po istim uslovima. 

Kao ljubitelji životinja, pružamo mogućnost prevoza i kućnih ljubimaca u svim našim vozilima. Rent a car agencija CENTAR je pet friendly. 

Rent a car na poziv od vas

Rezervacija se obavlja isključivo putem telefona, jer želimo da vas čujemo, saslušamo i upoznamo. Većina korisnika rent a car usluga koje pružamo postaje prijatelj naše firme i stalni klijent. Ulaganje vremena u korisnike i zaposlene je trasa kojom mi želimo da gradimo svoj put ka uspehu. 

Ukoliko želite rent a car bez depozita i po najjeftinijoj ceni, sve što je potrebno je da nas kontaktirate. Ukoliko ste van Srbije možete nas pozvati putem Vibera, pisati na društvene mreže i preuzeti vozilo na aerodromu, bez dodatnih troškova i doplata. 

Pogledajte naš vozni park

Pišite nam, odgovorićemo u najkraćem roku